Ιστορία

Η Facility Experts ιδρύθηκε το 1979 και αρχικά δραστηριοποιήθηκε στις Υπηρεσίες Καθαρισμού, εδραιώνοντας την παρουσία της στην αγορά. Λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια, κατανοώντας τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, οπότε και επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς.

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Facility Management, με καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις που σε συνδυασμό με τη κατανόηση των διαρκώς εξατομικευμένων αναγκών και τον ταυτόχρονο προσδιορισμό όλων των επιμέρους παραμέτρων, έχουν άριστα αποτελέσματα.

Η ανάπτυξη, διατήρηση και βελτίωση όλων των εγκαταστάσεων που διαχειριζόμαστε, γίνεται με βασικό γνώμονα το σεβασμό στον πελάτη αλλά και στο περιβάλλον, με αποτέλεσμα την προστασία της αξίας των επενδύσεών σας.

Αρχές

Από την ίδρυσή της, η εταιρεία μας έχει ως βασική αρχή και δέσμευση να προσφέρει στους πελάτες του αξιόπιστες υπηρεσίες, οι οποίες να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Η επίτευξη αυτής της δέσμευσης ολοκληρώνεται με τους εξής τρόπους:

Σεβασμός των εργαζομένων της εκάστοτε επιχείρησης καθώς και του προσωπικού της εταιρίας μας.

Σεβασμός στον πελάτη και του προσωπικού του χώρου.

Άμεση ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη του πελάτη που μπορεί να προκύψει.

Δημιουργία σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η Facility Experts διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που αποτελείται από περίπου 1100 άτομα, που έχει ενστερνιστεί πλήρως τη φιλοσοφία και την πολιτική της εταιρείας για παροχή άριστων υπηρεσιών με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όλοι οι εργαζόμενοί μας, είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι σχετικά με νέες τεχνολογίες  και έμπειροι για το εκάστοτε πόστο που αναλαμβάνουν. Οι έμπειρες ομάδες μας, σε συνδυασμό με μακροχρόνιους και αξιόπιστους εξωτερικούς συνεργάτες, μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα σε όλες τις απαιτήσεις βάσει τις συμφωνηθείσες υπηρεσίες με τον πελάτη.

Εξοπλισμός

Στη Facility Experts επενδύουμε συνεχώς σε εξοπλισμό και μηχανήματα νέας τεχνολογίας, με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα μηχανήματα όπου χρησιμοποιούμε στην εταιρεία μας είναι κατά το δυνατόν αθόρυβα. Η εταιρεία μας εγγυάται τη δυνατότητα υποστήριξης με επισκευές και ανταλλακτικά σε περίπτωση βλάβης των μηχανημάτων. Η εταιρεία μας εγγυάται την άριστη λειτουργική κατάσταση των μηχανημάτων και ότι δεν προκαλούν φθορές στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό των χώρων των κτηρίων όπως επίσης και ότι το προσωπικό που τα χρησιμοποιεί  γνωρίζει την λειτουργία τους και τα προστατευτικά μέτρα που είναι απαραίτητα κατά την χρήση τους για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Πελατολόγιο

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην παροχή υπηρεσιών facility management σε :

Αεροδρόμια

Βιομηχανικές εγκαταστάσεις

Ξενοδοχειακές μονάδες

Πανεπιστημιακά ιδρύματα

Κτηριακές εγκαταστάσεις δημόσιων υπηρεσιών

Τράπεζες

Κτήρια γραφείων

Κτηριακά συγκροτήματα

Νοσοκομεία

Κέντρα Αθλητισμού & Ψυχαγωγίας

Καριέρα

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας μας, στείλε μας το βιογραφικό σου σημείωμα στο hr@facility-experts.gr .

Send message