Καθαρισμός & Περιποίηση Δαπέδων

HIGH CLASS

Ουδέτερο καθαριστικό γενικού καθαρισμού κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε ευαίσθητα πατώματα (ξύλο – μάρμαρο), καθαρίζει γυαλισμένα δάπεδα χωρίς να αφήνει γραμμές ή να επηρεάζει το φινίρισμα. Ελαφρώς αρωματισμένο με άρωμα μανταρινιού.

Ph: 8
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

 

LEMON GEL

lemon gel sml

Ουδέτερο τζελ καθαρισμού και αποσμητικό γενικής χρήσης με άρωμα λεμονιού. Αφαιρεί εύκολα τους λεκέδες από πληθώρα επιφανειών περιλαμβανομένων των επιφανειών από βινύλιο, καουτσούκ, ξύλο, μάρμαρο, μωσαϊκό και των λουστραρισμένων ή στεγανοποιημένων επιφανειών.

Ph: 8
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

 

CLEAN & SHINE

clean & shine sml

Ουδέτερο γαλάκτωμα καθαρισμού & συντήρησης δαπέδων με ευχάριστο άρωμα λουλουδιών. Αφαιρεί τα ίχνη υποδημάτων, επιδιορθώνει τις γρατσουνιές, καθαρίζει και αποκαθιστά τη χαμένη γυαλάδα σε δάπεδα με παρκετίνη. Ιδανικό για τα περισσότερα δάπεδα συμπεριλαμβανομένων των επιφανειών από ξύλο, βινύλιο, καουτσούκ, λινέλαιο, άσφαλτο, μωσαϊκό και μάρμαρο.

Ph: 8
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

 

EASY SHINE

easy shine sml

Προϊόν περιποίησης δαπέδων πολλαπλών χρήσεων, ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει άριστα αποτελέσματα όταν ο χρόνος είναι πολύτιμος. Κατάλληλο για χρήση ως καθαριστικό, γυαλίστiκo και συντηρητικό. Ιδανικό για τα περισσότερα δάπεδα συμπεριλαμβανομένων των επιφανειών από ξύλο, βινύλιο, καουτσούκ, λινέλαιο, άσφαλτο, μωσαϊκό και μάρμαρο.

Ph: 8,5
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

 

EASY STRIP

easy strip sm

Ισχυρό, εξαιρετικά ενεργό αφαιρετικό παρκετίνης. Αφαιρεί το βερνίκι του δαπέδου με σφουγγάρισμα ή με μηχάνημα για δάπεδα. Κατάλληλο για χρήση στους περισσότερους τύπους δαπέδων συμπεριλαμβανομένων του βινυλίου, του καουτσούκ, του λινολαίου και των στεγανών επιφανειών.

Ph: 12
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

 

MEXAPOL

mexapol sm

Παρκετίνη δαπέδου πλούσια σε στερεά ιδανική για δάπεδα με μεγάλη κίνηση. Αφήνει ένα εξαιρετικά ανθεκτικό, γυαλιστερό και αντιολισθητικό φινίρισμα. Κατάλληλο για τα περισσότερα δάπεδα συμπεριλαμβανομένων των επιφανειών από βινύλιο, καουτσούκ, άσφαλτο, μάρμαρο, μωσαϊκό καθώς και των στεγανοποιημένων επιφανειών.

Ph: 8,5
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

 

ENHANCE

enhance sm

Παρκετίνη δαπέδου, εξαιρετικά πλούσια σε στερεά iδανική για δάπεδα όπου υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση. Στεγνώνει δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και λαμπερό φινίρισμα με όψη βρεγμένου. Κατάλληλο για τα περισσότερα δάπεδα συμπεριλαμβανομένων των επιφανειών από βινύλιο, καουτσούκ, άσφαλτο, μάρμαρο και μωσαϊκό, καθώς και των στεγανοποιημένων.

Ph: 8,6
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

 

LOW FOAM LIGHT

low foam-light sml

Χαμηλού αφρισμού ουδέτερο καθαριστικό. Ιδανικό για χρήση σε συνδυασμό με αυτόματα μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης Κατάλληλο για τον καθαρισμό πολλών δαπέδων περιλαμβανομένων των επιφανειών από βινύλιο, ελαστικό, κεραμικό, πλακάκια, μάρμαρο, στεγανοποιημένο ξύλο, φελλό, καθώς και για όλα τα γυαλισμένα δάπεδα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γενικό σφουγγάρισμα ελαφρώς βρώμικων δαπέδων.

Ph: 8
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

 

LOW FOAM HEAVY

low foam-heavy sml

Χαμηλού αφρισμού, αλκαλικό καθαριστικό βαριάς χρήσης. Ιδανικό για χρήση σε συνδυασμό με αυτόματα μηχανήματα πλύσης-στεγνωσης. Κατάλληλο για τον καθαρισμό διαφόρων δαπέδων περιλαμβανομένων των επιφανειών από βινύλιο, ελαστικό, άσφαλτο, τσιμέντο και των αγυάλιστων επιφανειών. Επίσης, συνιστάται για γενικό σφουγγάρισμα πολύ βρώμικων επιφανειών

Ph: 12,8
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO

FACILITY-EXPERTS-IKE 402924-OH-GRC GR thFACILITY-EXPERTS-IKE 402924-QM08 GR th FACILITY-EXPERTS-IKE 402924-UM GR th

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

FACILITY EXPERTS Facility Maintenance & Reconstruction Services
ΕΔΡΑ
address Δαμασίππου 27, Ζωγράφος, Αττική

  • Τηλέφωνο: (+30) 210 7795168

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
address Κορνάρου 6, Χανιά

  • Τηλέφωνο: (+30) 28210 27721 | Fax: (+30) 28210 20107

Αρχική ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ