Καθαρισμός & Απολύμανση Κουζίνας

VANOQUAT

vanoquat sm

Άοσμο τεταρτοταγές απολυμαντικό απορρυπαντικό. Συνιστάται για χρήση σε μια ποικιλία επιφανειών, συμπεριλαμβανομένων πάγκους επεξεργασίας τροφίμων, σανίδες κοπής, τραπέζια, ψυγεία, είδη κουζίνας, σκεύη, ράφια, πατώματα και τους τοίχους.

Ph: 9
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

 

LIFT

lift sm

Ισχυρό άοσμο απορρυπαντικό – απολιπαντικό γενικής χρήσης για μεγάλη γκάμα καθαριστικών εφαρμογών σε κουζίνες, χώρους επεξεργασίας τροφίμων και σε γενικούς κλάδους. Αφαιρεί τα λίπη και τις επίμονες βρωμιές από διάφορες σκληρές επιφάνειες, όπως απορροφητήρες, φριτέζες, φούρνους, δάπεδα και τοίχους.

Ph: 13,3
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 6 Χ 750ml

 

OVEN CLEANER

oven cleaner sm

Ισχυρό και πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό βαριάς χρήσης για φούρνους. Για τον καθαρισμό του εσωτερικού εμαγιέ φούρνων, εμαγιέ επιφανειών, σχαρών και ταψιών από χυτοσίδηρο. Παχύρρευστη σύνθεση που κολλάει στις κατακόρυφες επιφάνειες αυξάνοντας το χρόνο επαφής και βελτιώνοντας έτσι την καθαριστική δράση.

Ph: 13,8
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 6 Χ 750ml

 

Q'SOL

q'sol sm

Εξαιρετικής ποιότητας υγρό απορρυπαντικό για το πλύσιμο στο χέρι πιάτων, γυαλικών και μαγειρικών σκευών. Συνιστάται επίσης για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων και οχημάτων.

Ph: 7,5
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 6 Χ 1lt

 

Q' BAC

q'bac sm

Εξαιρετικής ποιότητας υγρό απορρυπαντικό με βακτηριοκτόνο για το πλύσιμο στο χέρι πιάτων, γυαλικών και μαγειρικών σκευών. Συνιστάται επίσης για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων και άλλων σκληρών επιφανειών.

Ph: 7,5
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO

FACILITY-EXPERTS-IKE 402924-OH-GRC GR thFACILITY-EXPERTS-IKE 402924-QM08 GR th FACILITY-EXPERTS-IKE 402924-UM GR th

Αρχική Καθαρισμός & Απολύμανση Κουζίνας